Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία FAOS είναι κατασκευαστική και εμπορική εταιρεία που αναλαμβάνει και υλοποιεί έργα φωτισμού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Κατασκευάζει φωτιστικά σύμφωνα με τις απαιτήσεις κάθε έργου και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ακόμα και σε δύσκολες φωτιστικές εφαρμογές.

Παράλληλα εισάγει και εμπορεύεται φωτιστικά όλων των γνωστών οίκων και σχεδιαστών της ελληνικής και ξένης αγοράς.

Παρέχει υπηρεσίες σχετικές με τη μελέτη, την κατασκευή καινοτόμων φωτιστικών ενώ παρακολουθεί τα έργα που αναλαμβάνει μέχρι την ολοκλήρωση τους με ευθύνη και συνέπεια.

Συνεργάζεται με ελληνικά και ξένα μελετητικά και αρχιτεκτονικά γραφεία προσφέροντας  υψηλού επιπέδου τεχνικές, τεχνολογικές και κατασκευαστικές γνώσεις, ξεχωρίζοντας για το άρτιο αποτέλεσμα χτίζοντας δεσμούς εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Η FAOS  είναι μία επιχείρηση στελεχωμένη από νέους και δραστήριους ανθρώπους με συνεχή επιμόρφωση στις νέες τεχνολογίες στον τομέα του φωτισμού. Στη FAOSGROUP όλοι έχουμε το ίδιο όραμα για το μέλλον της εταιρείας και την ίδια δέσμευση προς τους πελάτες για άρτιο και με έμφαση στη λεπτομέρεια αποτέλεσμα.

Είμαστε όλοι υπερήφανοι για τα έργα που έχουμε αναλάβει.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Η παραγωγή των φωτιστικών μας πραγματοποιείται με σύγχρονα προγράμματα σχεδιασμού CAD και  μηχανήματα κατεργασίας CNC. Η εταιρία μας ακολουθεί τα υψηλότερα πρότυπα διαχείρησης και ποιότητας και είναι πιστοποιημένη με τα παρακάτω συστήματα:

Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001

Σύστημα Διαχείρισης Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία ISO 45001

Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

Η έδρα της FAOS  βρίσκεται στο 4ο χλμ Άργους – Ναυπλίου του δήμου Άργους - Μυκηνών στην Πελοπόννησο. Στην έδρα μας λειτουργεί έκθεση φωτιστικών με προσεκτικά επιλεγμένα, καινοτόμα, επώνυμα και υψηλού σχεδιασμού φωτιστικά που πλαισιώνουν όπου χρειάζεται τα έργα μας. Αντιπροσωπεύουμε περισσότερους από 200 μόνιμους συνεργάτες – προμηθευτές φωτιστικών και παρακολουθούμε όλες τις νέες τάσεις του φωτισμού και του design.

web tasarim ucuz web sitesi siteni yukarı çıkar istanbul web tasarım İnternet Reklam hizmetleri uygun web tasarımcı uygun web sitesi seo hizmetleri